CLIConstrucción - La comunidad online del mundo de la construcción.

CLIConstrucción
Carretera Antiga d'Amer, 10-12,
17007 Girona
España
Teléfono 972172353
Correo electrónico: comercial@ignifugacionsgenerals.com
Página web: http://www.ignifugacionsgenerals.com

Actividad profesional

IMPERMEABILITZACIONES Y AISLAMIENTOS, PINTORES, TÉCNICOS, YESEROS Y YESOS LAMINADOS (PLADUR), AISLAMIENTOS CONTRA EL FUEGO, AISLAMIENTOS TÉRMICOS, PINTURA, SILICONAS, MASILLAS Y DERIVADOS, YESOS Y ESCAYOLAS

Descripción

Empresa especialitzada en treballs de protecció passiva contra el foc en elements estructurals i compartimentadors i treballs de protecció anticorrossiva. A Ignifugacions Generals oferim solucions especialitzades per a la indústria i l’edificació, donant serveis de protecció passiva contra el foc i protecció anticorrosiva, partint d’un criteri pràctic i àgil, buscant permanentment la millora, el servei i la innovació, sempre pensant en la millor solució constructiva i per al client.

Curriculum Vitae

Grifols

Parets del Vallès

Grifols, empresa multinacional catalana, està ampliant les seves instal·lacions situades a Parets del Vallès, construint el nou edifici de Proslatina.

IRBA, Base Aerea Militar

Bretigny Sur Orge (França)

Ignifugacions Generals, ha realitzat la protecció de l’estructura metàl·lica amb pintura intumescent per aconseguir una R-60’ d’uns 1.300m2.

Estació AVE

Vigo

Les obres de l’esquelet de la futura estació soterrada de l’AVE i la tapa que la cobrirà avancen sense pausa al solar de Urzáiz perquè en el termini d’un any puguin operar des d’allà els trens de la línia de l’Eix Atlàntic.

Protec & Gamble

Mataró

IGNIFUGACIONS GENERALS, S.L. ha realitzat la protecció passiva contra el foc i diferents tractaments de pintures i anticorrosió de les instal•lacions de Protec & Gamble (P&G) a Mataró.

Universitat de Psicologia

Toulouse

S’ha realitzat una remodelació i ampliació de la UFR, Universitat de Psicologia de Toulouse, on l’empresa Ignifugacions Generals, ha estat l’encarregada per fer les feines de la protecció de l’estructura met`l·lica.